Останні новин :

Пуховик: як прати, щоб пух не збивався і куртка залишилася як нова

А ти вже прала пуховик? Ну, отаке. Я якось...

Бункерні годівниці для свиней: як обрати і встановити для рясної відгодівлі

А ти вже ставив бункерні годівниці для свиней? Ну,...

Поїлки для свиней: чашкові чи ніпельні – що краще для вашої ферми

А ти вже міняв поїлки для свиней? Ну, отаке....

Сирна закуска за 5 хвилин: рецепт сирних кульок

Сирні кульки – це як швидкий фокус: за 5 хвилин на столі закуска, що зникає першою. Пам’ятаю, як подруга з Києва на день народження замішала – гості просили рецепт. Сирна закуска за 5 хвилин – рецепт на 10 порцій, без випічки, калорії 250/100 г. Від сиру до горіхів – розберемо, як зробити вдома, щоб усі облиза ли пальці.

Читайте також: Секрети пісних страв з картоплі: від  хусткої печені до ароматного пюре

Інгредієнти для сирних кульок: на 10 порцій

Інгредієнти – як простий набір: твердий сир 200 г (від 150 грн/кг), вершковий сир 100 г (від 50 грн), горіхи (волоські) 100 г, часник 1 зубчик, зелень (кріп) 30 г, сіль 0.5 ч.л.

Фермер з Полтави казав: “Сир бери український – танучий, горіхи свіжі”.

Уникай плавленого – розпадається. Це як база для хрусту!

Підготовка – як блискавка: сир натріть дрібно, вершковий розімні виделкою. Змішай, додай часник пресований, сіль.

Жінка з Житомира розповідала: “Часник – на смак, зелень – для аромату!”

Залиш 2 хв – маса зліпиться. Це як дати сиру душу!

Формування кульок: як скатати

Формування – як гра: візьми 1 ст.л. маси, скатай кульку. Горіхи подрібни, обкатай. Кухар з Дніпра казав: “Горіхи дрібно – хруст, крупно – акцент!” 10-15 шт. Це як міні-шедеври!

Варіанти – як фантазія: з кропом – зелений колір, з паприкою – пікантність. Мама з Полтави хвалилась: “З паприкою – гості просять рецепт!” Калорії 250/100 г. Це як вибір смаку!

Подача сирних кульок: на стіл за 5 хв

Подача – як фініш: на листя салату, з крекерами.

Кухар з Харкова казав: “З вином – ідеально! Охолоди 5 хв. Це як закуска-мрія!”

Поради – як лайфхаки: сир кімнатної температури – ліпиться. Горіхи підсмаж – аромат. Фермер з Одеси радив: “Додай оливки – солоніше!” Уникай мокрих рук – розпадається. Це як ідеальний рецепт!

Інші новини

Пуховик: як прати, щоб пух не збивався і куртка залишилася як нова

А ти вже прала пуховик? Ну, отаке. Я якось...

Бункерні годівниці для свиней: як обрати і встановити для рясної відгодівлі

А ти вже ставив бункерні годівниці для свиней? Ну,...

Поїлки для свиней: чашкові чи ніпельні – що краще для вашої ферми

А ти вже міняв поїлки для свиней? Ну, отаке....

Волоський горіх: прості способи виростити дерево з нуля на своєму подвір’ї

А ти садив волоський горіх? Ну, отаке. Я якось...
spot_img
Останні новини

Пуховик: як прати, щоб пух не збивався і куртка залишилася як нова

А ти вже прала пуховик? Ну, отаке. Я якось...

Бункерні годівниці для свиней: як обрати і встановити для рясної відгодівлі

А ти вже ставив бункерні годівниці для свиней? Ну,...

Поїлки для свиней: чашкові чи ніпельні – що краще для вашої ферми

А ти вже міняв поїлки для свиней? Ну, отаке....

Волоський горіх: прості способи виростити дерево з нуля на своєму подвір’ї

А ти садив волоський горіх? Ну, отаке. Я якось...

Пуховик: як прати, щоб пух не збивався і куртка залишилася як нова

А ти вже прала пуховик? Ну, отаке. Я якось узимку на Хрещатику, біля тієї кав'ярні з зеленою вивіскою, стояла з подругою – і вона...

Бункерні годівниці для свиней: як обрати і встановити для рясної відгодівлі

А ти вже ставив бункерні годівниці для свиней? Ну, отаке. Я якось на фермі під Харковом, біля тієї старої силосної вежі, дивився, як господар...

Поїлки для свиней: чашкові чи ніпельні – що краще для вашої ферми

А ти вже міняв поїлки для свиней? Ну, отаке. Я якось на фермі під Полтавою, біля тієї старої силосної ями, стояв і дивився –...