Салат з пекінської капусти та ковбаси – це як швидка вечеря: хруст, смак, і гості просять добавки. Пам’ятаю, як мама з Полтави на свято замішала – тарілка спорожніла за 5 хвилин. Салат з пекінської капусти та ковбаси – рецепт на 4 порції, 10 хв, калорії 180/100 г. Від нарізки до подачі – розберемо, як зробити вдома, щоб усі облиза ли пальці.
Читайте також: «Генеральське сало»: секрети вибору, приготування та історія легендарного делікатесу
Інгредієнти для салату з пекінської капусти та ковбаси: на 4 порції
Інгредієнти – як простий набір: пекінська капуста 300 г, ковбаса 200 г, кукурудза 100 г (консервована), огірок 1 шт, майонез 3 ст.л. (від 30 грн), сіль 0.5 ч.л. Фермер з Вінниці казав: “Капусту бери свіжу – хрустить, ковбасу домашню – аромат!” Уникай сухої ковбаси – салат жорсткий. Це як база для хрусту!
Підготовка – як блискавка: капусту нашинкуй тонко 3-5 мм, огірок кубиками 1 см, ковбасу смужками. Жінка з Житомира розповідала: “Капусту в холодній воді 5 хв – хрусткіше!” Кукурудзу проціди. Це як дати свіжості!
Змішування – як магія: в мисці капуста, ковбаса, огірок, кукурудза. Майонез змішай з сіллю. Кухар з Дніпра казав: “Майонез домашній – густіший, салат соковитіший!” Перемішай, залиш 5 хв. Це як дати смаку злитися!
Варіанти салату з пекінської капусти та ковбаси: з сиром, яйцем
Варіанти – як фантазія: з сиром 100 г – тертим, з яйцем 2 шт – вареним. Мама з Полтави хвалилась: “З сиром – ситніше, гості просять рецепт!” Калорії 180/100 г. Це як вибір смаку!
Подача салату: на стіл за 10 хв
Подача – як фініш: в салатниці, з зеленню. Кухар з Харкова казун: “З хлібом – ідеально!” Охолоди 5 хв. Це як закуска-мрія!
Поради – як лайфхаки: капуста свіжа – листя зелене. Ковбаса копчена – аромат. Фермер з Одеси радив: “Додай часник 1 зубчик – пікантніше!” Уникай перемішування заздалегідь – соковитість. Це як ідеальний рецепт!
